Starobrno Premium Lager - пилсен каков што само чесите знаат да го направат, со најубавата златна боја, едноставно нема утка. Ја пробав и верзијата за Шведска со 3.5% алкохол, но не се споредува тој разводенет вкус. Би сакал да ја посетам пиварата во Брно.

Post Information
  • Wednesday 24th Jul 2013
  • 9:45am
  • Posted by pivskistomak
  • starobrno pilsner Chech Republic
  • 0 notes