Tusker Lager - пиво од Кенија што се точи уште од 1922 година. Целиот бренд изграден околу пивото многу ми се допаѓа, дури си добив и маичка со логото (слончето) -> благодарност до @ieli и @bjasari. Инаку пивото би рекол дека има добар специфичен вкус, не е лошо, но не се истакнува премногу. 

Post Information
  • Wednesday 31st Oct 2012
  • 10:35am
  • Posted by pivskistomak
  • Kenya Tusker Pale lager
  • 1 note
    1. dulosis reblogged this from pivskistomak
    2. pivskistomak posted this