Vergina - грчко просечно пиво, не е лошо, но далеку од добро, не би го купил повторно дефинитивно. Од грчките пива, на листата ова би било второ од дното нагоре (дното е резервирано за едно пиво кое ќе го ставам набрзо :))

Post Information
  • Friday 29th Jun 2012
  • 1:14pm
  • Posted by pivskistomak
  • Vergina greece Pale lager
  • 0 notes