La Trappe Dubbel е холандски трапист со 7% алкохол за кој оние кои сакаат дубел пива, веројатно би рекле деке едно од најдобрите. Вакво нешто тешко да донесат кај нас, јас го пиев во Холаднија, има интересна кафена боја.

Post Information
  • Thursday 9th Feb 2012
  • 1:07pm
  • Posted by pivskistomak
  • La Trappe netherlands dubbel
  • 1 note
    1. omnicronos reblogged this from pivskistomak
    2. pivskistomak posted this